Jump to content

Payout question on my cab


Recommended Posts

Ever since I have had my cab if I power up everything at the same time the hoppers empty completely, if I power up the hoppers after mfme is loaded they're fine.

I have worked around this by doing the above. 

I have followed the wiring diagram which got them to work initially, I think it was no1stoney's but don't quote me on that. 

I use x2 universal hoppers 12v.

Any ideas? 

Link to comment
Share on other sites

That diagram looks right. 

Pin 1,2,3 = +V (+12V o. +24V DC)
Pin 4,5,6 = -V (GND)
Pin 7 = motor start
Pin 8 = (not used)
Pin 9 = coin signal
Pin 10 = (not used)

Ask Stoney if he has the same trouble as you.

Treat every day like your last, because one day it will be!

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Road Hog Mad said:

That's if it was @No1Stoney, I honestly can't remember.

Yes that my (somewhat messy) diagram 😅

 

8 hours ago, Road Hog Mad said:

Ever since I have had my cab if I power up everything at the same time the hoppers empty completely, if I power up the hoppers after mfme is loaded they're fine.

I have worked around this by doing the above. 

I have followed the wiring diagram which got them to work initially, I think it was no1stoney's but don't quote me on that. 

I use x2 universal hoppers 12v.

Any ideas? 

Do you have the pacrdrive that is OFF on startup (the special version) ? Sounds like it could be to do with that

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, No1Stoney said:

Yes that my (somewhat messy) diagram 😅

 

Do you have the pacrdrive that is OFF on startup (the special version) ? Sounds like it could be to do with that

No idea, how do I check? 😁 I do recall asking for one of those. 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...